Cellbes

Cellbes är en av norra Europas ledande distans/e-handelsbolag och ingår i koncernen Consortio Fashion Group AB. Med huvudkontor i Borås har vi närheten kvar till rötterna, där resan började för Cellbes på 50-talet. Sortimentet tas fram med kvinnan i fokus och består av dam, herr och heminrednings produkter. Vi är stolta över att kunna erbjuda samtliga av våra egna dam- produkter i ett brett storleksutbud, från strl 34-64. Som komplement till vår egen kollektion erbjuder vi även några väl utvalda externa varumärken. Cellbes satsar på e-handel med modekonsumenten och hennes upplevelse i fokus, men säljer även sina egendesignade varumärken till över 100 butiker i Sverige och Finland. Idag omsätter Cellbes ca 550 msek och har direktförsäljning online i 9 länder, med kontor i tre av dessa, samt ett sourcingkontor i Shanghai. Med en fantastisk personalstyrka på ca 200 medarbetare har vi fortsatt vår resa till att bli ett e-handelsföretag med visionen att erbjuda e-handel i världsklass!

Ditt uppdrag:
Just nu söker vi två stycken Direktris/Inköpsassistenter till Cellbes. I denna kombinerade tjänst kommer du att ingå i ett inköpsteam och ha en betydande roll under hela processens gång, från att skapa måttlistor och eventuella mönster i PLM till avprovningar. I denna roll har du kontinuerlig kontakt med våra leverantörer och du ansvarar bland annat för att fakturor attesteras i Palette. Dina arbetsuppgifter omfattar även orderläggning, skapande av artiklar i affärssystemet och viss administration av produkter på webben. Du ansvarar också för att säkerställa fotoprover så att de kan användas vid fotograferingar, som du även hjälper till att förbereda inför och assistera vid.

Vem är du:
Som person är du positiv, driven och strukturerad. Du trivs med att arbeta självständig och har inga problem med att ta egna beslut och ett eget ansvar samtidigt som du är en schysst teamplayer. Du trivs när du får vara flexibel och du brinner för mode, färg och form!


Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom konfektions-/designteknik, eller annan motsvarande utbildning. Det är meriterande om du tidigare har erfarenhet av att arbeta med mönsterkonstruktion. Då tjänsten innebär kontakt med våra leverantörer bör du behärska svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Vad kan vi erbjuda?
Cellbes är inne i en spännande fas av tillväxt, och vårt arbete kännetecknas av våra kärnvärden mod, driv och tillsammans. Hos oss på Cellbes arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra och öka kundnöjdheten, öka trivsel och arbetsglädje för våra medarbetare samt öka försäljningen och lönsamheten för bolaget. Vill du vara med på vår spännande resa? Ansök då idag då vi kommer att kalla på intervjuer löpande!

Ytterligare information:
Tjänsten som Direktris/Inköpsassistent är en tillsvidareanställning med initial provanställning om 6 månader. Det är två tjänster som ska tillsättas. Vid frågor om tjänsten kontakta Elisabeth Olsson, Buying & Sourcing Manager på mail: elisabeth.olsson@cellbes.se. Sista ansökningsdag är 21 november, vi tillämpar löpande urval så tveka inte, sök tjänsten idag då vi kallar till intervjuer löpande. Här söker du tjänsten: https://www.cellbes.se/kundtjanst-foretaget-jobba-hos-oss-11779

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast/enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/68
Kontakt
  • Elisabeth Olsson, Buying and Sourcing Manager, elisabeth.olsson@cellbes.se
Facklig företrädare
  • Margaretha Olsson, Unionen, margaretha.olsson@cellbes.se
Publicerat 2018-11-08
Sista ansökningsdag 2018-11-21

Tillbaka till lediga jobb