Cellbes

Consortio Fashion Group AB (CFG) är en av de ledande grupperna inom mode online i Norden, Baltikum och Östeuropa, och består av bolagen Cellbes och Bubbleroom - två bolag med starka och tydligt positionerade varumärken inom mode med kompletterande målgrupper. CFG satsar på e-handel med modekonsumenten och hennes upplevelse i fokus, men säljer även sina egendesignade varumärken till över 250 butiker över hela Norden. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och är totalt cirka 220 medarbetare inom koncernen, med huvudkontor i Borås. Vi har direktförsäljning online i 9 länder, med kontor i tre av dessa, och har dessutom ett sourcingkontor i Shanghai, vilket gör oss till en internationell och spännande koncern att utvecklas inom. Vidare säljer vi till flertalet andra länder internationellt, såväl direkt som genom partners.

Vi på Cellbes söker nu en specialist inom PR- och Sociala Medier. Tjänsten är stationerad på vårt huvudkontor i Borås och du kommer att arbeta i ett team om cirka 15 personer.

Ditt uppdrag:
Som PR- och Sociala Medier-specialist kommer du att ha det övergripande ansvaret för organisationens PR och maknadsföring via sociala medier. Du kommer i din roll att tilldelas följande ansvarsområden:

  • Ansvar för framtagning av Cellbes strategi och plan för PR och Sociala medier
  • Ansvar för Cellbes User Generated Content, UGC
  • Ansvar för löpande uppföljning med berörda så att satta deadlines hålls
  • Ansvar för att allt som går i PR och Sociala Medier är korrekt från oss
  • Ansvar för att resultatrapporter på PR och Sociala Medier presenteras

Dina dagar består av Facebook, Youtube, Instagram, Linkedin, UGC och Influencers. Du kommer att planera, koordinera, driva och implementera Cellbes PR-arbete i köpta och förtjänade kanaler. Utöver detta kommer du skapa content och publicera organiska inlägg på SoMe internationellt samt ansvara för att interna och externa leverantörer får korrekt material i god tid.

Vem är du:
Som person är du intresserad av Sociala Medier och att göra det där lilla extra för att sticka ut ur mängden. Du är initiatvtalande och kreativ och du kan arbeta självständigt samtidigt som du fungerar i en grupp.

Kvalifikationer:
Du ska ha högskoleutbildning inom marknadsföring samt minst 2 års arbetslivserfarenhet av sociala medier. Du ska stå upp för våra kärnvärden och i allt eftersträva att jobba efter Mod, Driv och Tillsammans. Du är nyfiken, prestigelös och gillar att arbeta i team. Du är en social fixare och lagspelare. Du har fokus på kunden och du bör förstå målgruppen som är kvinnor 45+, samt ser möjligheter till förändring och utveckling av arbetet.

Vad kan vi erbjuda?
CFG är inne i en spännande fas av tillväxt, och vårt arbete kännetecknas av våra kärnvärden mod, driv och tillsammans. Hos oss på Consortio Fashion Group arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra och öka kundnöjdheten, öka trivsel och arbetsglädje för våra medarbetare samt öka försäljningen och lönsamheten för bolaget. Vill du vara med på vår spännande resa? Ansök då idag!

Ytterligare information:
Tjänsten är en tillsvidareanställning med en inledande provanställning på 6 månader, med tillträde omgående eller enligt överenskommelse. Tjänstens omfattning är heltid. Vid eventuella frågor kring tjänsten, kontakta Marknadschef Kristina Hermanson via mail på; kristina.hermansson@cellbes.se. Sista ansökningsdag är 29 april, men vi hanterar ansökningarna löpande så ansök idag!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Omgående
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/9
Kontakt
  • Kristina Hermansson, Marknadschef, kristina.hermansson@cellbes.se
Facklig företrädare
  • Margaretha Olsson, Unionen, margaretha.olsson@cellbes.se
Publicerat 2018-03-29
Sista ansökningsdag 2018-04-29

Tillbaka till lediga jobb