Cellbes

Consortio Fashion Group AB (CFG) är en av de ledande grupperna inom mode online i Norden, Baltikum och Östeuropa, och består av bolagen Cellbes och Bubbleroom - två bolag med starka och tydligt positionerade varumärken inom mode med kompletterande målgrupper. CFG satsar på e-handel med modekonsumenten och hennes upplevelse i fokus, men säljer även sina egendesignade varumärken till över 250 butiker över hela Norden. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och är totalt cirka 220 medarbetare inom koncernen, med huvudkontor i Borås. Vi har direktförsäljning online i 9 länder, med kontor i tre av dessa, och har dessutom ett sourcingkontor i Shanghai, vilket gör oss till en internationell och spännande koncern att utvecklas inom. Vidare säljer vi till flertalet andra länder internationellt, såväl direkt som genom partners.

Ditt uppdrag:
Som Inköpare för externa varumärken på Cellbes är du ansvarig för att utveckla ett säljande och inspirerande sortiment, där du ansvarar för utvalda varumärken. Du arbetar inom inköpsorganisationen på Cellbes, bestående av ett 30-tal kollegor. Du rapporterar direkt till inköpschef. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bland annat att:

  • Utveckla ett säljande och inspirerande sortiment utifrån vår varumärkesstrategi från utvalda externa leverantörer
  • Ansvara för inköp Ansvara för att budget, prissättning och marginaler följs
  • Ansvara för försäljning och agera där det behövs för att nå bästa resultat
  • Provhantering inför bildmaterial
  • Orderskrivning
  • Leveransbevakning
  • Komma med förslag till marknad gällande marknadsföring/kampanjer
  • Vissa kortare resor krävs

Vem är du:
Du bör ha ett genuint intresse för mode och en blick för vad kunden vill ha. Som person är du social, prestigelös och en riktig teamplayer. Du har god förståelse för affären och har en vilja att uppnå goda resultat. Du ska kunna arbeta självständigt och våga ta egna beslut. Då vi växer på Cellbes ska du kunna hantera att arbeta och prestera i ett stundtals högt arbetstempo. Den ultimata medarbetaren brinner för vårt varumärke och trivs med att tidvis vara ute på fältet, då en del av arbetstiden spenderas på inköp hos leverantörer.

Kvalifikationer:
Du har minst ett års tidigare erfarenhet av arbete med modeinköp och/eller utbildning inom textil, ekonomi och/eller inköp. Du ska behärska svenska och engelska i både tal och skrift, då det ingår att ha internationell kontakt med våra leverantörer. Har du erfarenhet av e-handel ser vi det som meriterande.

Vad kan vi erbjuda?
CFG och Cellbes är inne i en spännande fas av tillväxt, och vårt arbete kännetecknas av våra kärnvärden mod, driv och tillsammans. Hos oss på Consortio Fashion Group arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra och öka kundnöjdheten, öka trivsel och arbetsglädje för våra medarbetare samt öka försäljningen och lönsamheten för bolaget. Vill du vara med på vår spännande resa? Ansök då idag!

Ytterligare information:
I tjänsten ingår det en del resor, främst inrikes, men en del utrikes kan förekomma. Denna tjänst är en tillsvidareanställning, med initial provanställning. Ansökningarna kommer att hanteras löpande, så vänta inte med att ansöka. Sista ansökningsdag är 14 januari 2018. Vi frågor gällande tjänsten kan du kontakta Elisabeth Olsson, Inköpschef, via mail: elisabeth.olsson@cellbes.se. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform enligt gällande kollektivavtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/57
Facklig företrädare
  • Margaretha Olsson, Unionen, margaretha.olsson@cellbes.se
Publicerat 2017-12-15
Sista ansökningsdag 2018-01-14

Tillbaka till lediga jobb