Cellbes

Cellbes är en av norra Europas ledande distans/e-handelsbolag och ingår i koncernen Consortio Fashion Group AB. Med huvudkontor i Borås har vi närheten kvar till rötterna, där resan började för Cellbes på 50-talet. Sortimentet tas fram med kvinnan i fokus och består av dam, herr och heminrednings produkter. Vi är stolta över att kunna erbjuda samtliga av våra egna dam- produkter i ett brett storleksutbud, från strl 34-64. Som komplement till vår egen kollektion erbjuder vi även några väl utvalda externa varumärken. Cellbes satsar på e-handel med modekonsumenten och hennes upplevelse i fokus, men säljer även sina egendesignade varumärken till över 100 butiker i Sverige och Finland. Idag omsätter Cellbes ca 550 msek och har direktförsäljning online i 9 länder, med kontor i tre av dessa, samt ett sourcingkontor i Shanghai. Med en fantastisk personalstyrka på ca 200 medarbetare har vi fortsatt vår resa till att bli ett e-handelsföretag med visionen att erbjuda e-handel i världsklass!

Ditt uppdrag:
Som Inköpare för externa varumärken på Cellbes är du ansvarig för att utveckla ett säljande och inspirerande sortiment, där du ansvarar för utvalda varumärken. Du arbetar inom inköpsorganisationen på Cellbes, bestående av ett 30-tal kollegor. Du rapporterar direkt till inköpschef. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bland annat att:

  • Utveckla ett säljande och inspirerande sortiment utifrån vår varumärkesstrategi från utvalda externa leverantörer
  • Ansvara för inköp Ansvara för att budget, prissättning och marginaler följs
  • Ansvara för försäljning och agera där det behövs för att nå bästa resultat
  • Provhantering inför bildmaterial
  • Orderskrivning
  • Leveransbevakning
  • Komma med förslag till marknad gällande marknadsföring/kampanjer
  • Vissa kortare resor krävs

Vem är du:
Du bör ha ett genuint intresse för mode och en blick för vad kunden vill ha. Som person är du social, prestigelös och en riktig teamplayer. Du har god förståelse för affären och har en vilja att uppnå goda resultat. Du ska kunna arbeta självständigt och våga ta egna beslut. Då vi växer på Cellbes ska du kunna hantera att arbeta och prestera i ett stundtals högt arbetstempo. Den ultimata medarbetaren brinner för vårt varumärke och trivs med att tidvis vara ute på fältet, då en del av arbetstiden spenderas på inköp hos leverantörer.

Kvalifikationer:
Du har minst ett års tidigare erfarenhet av arbete med modeinköp och/eller utbildning inom textil, ekonomi och/eller inköp. Du ska behärska svenska och engelska i både tal och skrift, då det ingår att ha internationell kontakt med våra leverantörer. Har du erfarenhet av e-handel ser vi det som meriterande.

Vad kan vi erbjuda?
CFG och Cellbes är inne i en spännande fas av tillväxt, och vårt arbete kännetecknas av våra kärnvärden mod, driv och tillsammans. Hos oss på Consortio Fashion Group arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra och öka kundnöjdheten, öka trivsel och arbetsglädje för våra medarbetare samt öka försäljningen och lönsamheten för bolaget. Vill du vara med på vår spännande resa? Ansök då idag!

Ytterligare information:
I tjänsten ingår det en del resor, främst inrikes, men en del utrikes kan förekomma. Denna tjänst är en tillsvidareanställning, med initial provanställning. Ansökningarna kommer att hanteras löpande, så vänta inte med att ansöka. Sista ansökningsdag är 14 januari 2018. Vi frågor gällande tjänsten kan du kontakta Elisabeth Olsson, Inköpschef, via mail: elisabeth.olsson@cellbes.se. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Löneform enligt gällande kollektivavtal
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2017/57
Facklig företrädare
  • Margaretha Olsson, Unionen, margaretha.olsson@cellbes.se
Publicerat 2017-12-15
Sista ansökningsdag 2018-01-14

Tillbaka till lediga jobb