Cellbes

Consortio Fashion Group AB (CFG) är en av de ledande grupperna inom mode online i Norden, Baltikum och Östeuropa, och består av bolagen Cellbes och Bubbleroom - två bolag med starka och tydligt positionerade varumärken inom mode med kompletterande målgrupper. CFG satsar på e-handel med modekonsumenten och hennes upplevelse i fokus, men säljer även sina egendesignade varumärken till över 250 butiker över hela Norden. Vi omsätter ca 1 miljard SEK och är totalt cirka 220 medarbetare inom koncernen, med huvudkontor i Borås. Vi har direktförsäljning online i 9 länder, med kontor i tre av dessa, och har dessutom ett sourcingkontor i Shanghai, vilket gör oss till en internationell och spännande koncern att utvecklas inom. Vidare säljer vi till flertalet andra länder internationellt, såväl direkt som genom partners.

Ditt uppdrag:
Tjänsten som designassistent innebär att du är ett stöd till designers och designchef. Du kommer att vara en del av trendarbetet samt i kollektionsframtagningen på designavdelningen, där du jobbar brett med olika varugrupper till dam och herr. Utifrån given brief ritar du tryck/originalmönster samt plaggskisser. I rollen ingår även att utifrån givna ramar göra egen relevant research, samt sammanställa färgkartor. 

Vem är du:
Som person bör du vara en prestigelös kreativ själ, brinna för mode och ha ett kommersiellt tänk. Du bör vara målinriktad och motiveras av bra försäljningsresultat. Du ska även fungera bra med att arbeta i team i en bransch med högt arbetstempo samt att du ska kunna prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en textil- och designutbildning på eftergymnasial nivå, gärna från högskola. Du ska ha erfarenhet av att rita print/mönster och plaggskisser. Vi ser gärna att du har baskunskaper inom konstruktion samt att du tidigare arbetat inom modebranschen som designassistent eller liknande arbete. Du ska ha goda kunskaper inom Illustrator och Photoshop. Vidare ska du kunna kommunicera obehindrat på engelska i både tal och skrift.

Vad kan vi erbjuda?
CFG är inne i en spännande fas av tillväxt, och vårt arbete kännetecknas av våra kärnvärden mod, driv och tillsammans. Vi sitter i fräscha, ljusa lokaler i Borås. Hos oss på Consortio Fashion Group arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra och öka kundnöjdheten, öka trivsel och arbetsglädje för våra medarbetare samt öka försäljningen och lönsamheten för bolaget. Vill du vara med på vår spännande resa? Ansök då idag!

Ytterligare information:
Tjänsten är ett föräldraledighetsvikariat som pågår under ca 1 år, med tillträde enligt överenskommelse, dock senast 2018-09-01. Vid eventuella frågor kontakta Jessica T Reed på Jessica.TorstenssonReed@cellbes.se. Sista ansökningsdag är 2018-06-24, vi tillämpar löpande urval, så vänta inte, skicka in din ansökan idag!  

Anställningsform Befristeter Arbeitsvertrag länger als 6 Monate
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/23
Facklig företrädare
  • Margaretha Olsson, Unionen, margaretha.olsson@cellbes.se
Publicerat 2018-06-04
Sista ansökningsdag 2018-06-24

Zurück zu Stellenangeboten